Ημερομηνία κυκλοφορίας του Left Alive

Έρχεται στη Δύση την άνοιξη.

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Left Alive θα κυκλοφορήσει στη δυτική αγορά στις 5 Μαρτίου του 2019, σε PlayStation 4 και PC ενώ παράλληλα, ανακοίνωσε και τις εκδόσεις του τίτλου. Συγκεκριμένα, η Day one Edition, εκτός από το ίδιο το παιχνίδι, θα εμπεριέχει μέσω επιπρόσθετου περιεχόμενου αντικείμενα και όπλα τα οποία θα βοηθήσουν τους χαρακτήρες στο πεδίο της μάχης.

Μέσω

του διαδικτυακού καταστήματος της Square Enix θα διατίθεται η "Mech Edition" του τίτλου, η οποία θα εμπεριέχει την Day one έκδοση του παιχνιδιού και μια action φιγούρα Volk, η οποία θα δέχεται διάφορες τροποποιήσεις στα χέρια, όπλα και αξεσουάρ. Επιπροσθέτως, η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει Steelbook Case, artbook 80 σελίδων και ένα συλλεκτικό κουτί, το οποίο θα εμπεριέχει όλα τα παραπάνω αντικείμενα. Σύμφωνα με τη Square Enix, η τιμή της Mech Edition, ανέρχεται στα $159,99.

Διαθέσιμες έγιναν και οι ψηφιακές προ-παραγγελίες για τον τίτλο, μέσω των PlayStation Store και Steam, οι οποίες θα εμπεριέχουν το περιεχόμενο της Day one έκδοσης, συνοδευόμενο από ένα ξεχωριστό wallpaper και ξεχωριστά διαφορετικά αντικείμενα για την κάθε έκδοση.Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το Left Alive θα κυκλοφορήσει στη δυτική αγορά στις 5 Μαρτίου του 2019 σε PlayStation 4 και PC.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ανακοίνωσης της ημερομηνίας κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

ps4pc Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα