Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Vampire: The Masquerade – Bloodhunt

Η Sharkmob games, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Bloodhunt για PS5 και PC στις 27 Απριλίου.

Η αρχική ανακοίνωση του τίτλου είχε γίνει στο Summer Game Fest 2021. To Bloodhunt είναι ένας battle royale τίτλος τρίτου πρόσωπου που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Vampire:

The Masquerade και συγκεκριμένα στην πόλη της Πράγας.

Ο Jaqub Ajmal, σε ανάρτηση στο Playstation Blog, αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του τίτλου και πώς εκμεταλλεύεται τις τεχνολογίες του PS5. Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος θα φέρει δύο modes:

Quality mode: 4K ανάλυση εικόνας και 30 fpsPerformance mode: 1440p ανάλυση εικόνας και 60 fps

Η Sharkmob games δημιούργησε μία όσο το δυνατόν ρεαλιστικότερη, ψηφιακή εκδοχή της Πράγας, χρησιμοποιώντας πάνω από 10.000 φωτογραφίες και σαρώσεις αντικειμένων. Επιπλέον, στον τομέα του ήχου η τεχνολογία Tempest 3D Audio του PlayStation επιτρέπει στον παίκτη να έχει πλήρη αίσθηση του χώρου καθώς μπορεί να προσδιορίσει μέσω του ήχου τη θέση εχθρών ή την κατεύθυνση των σφαιρών και κάθε άλλης απειλής. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν και ηχητικά την πόλη της Πράγας κάτι που αναδεικνύει και το verticality του τίτλου.

Οι adaptive triggers, το haptic feedback καθώς και το ηχείο του Dualsense υποστηρίζονται από τον τίτλο, προσδίδοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο immersion στη συνολική εμπειρία.

Το Vampire: The masquerade – Bloodhunt θα διατεθεί δωρεάν από τις 27 Απριλίου μέσω των PS Store και Steam.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Vampire: The Masquerade – Bloodhunt appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα