Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Lords of the Fallen

Οι CI Games και Hexworks ανακοίνωσαν ότι το Lords of the Fallen, ο «πνευματικός διάδοχος» του 2014 Lords of the Fallen και το πλήρες reboot του franchise που ετοιμάζει η δεύτερη, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο για κονσόλες και

PC. Με την δυνατότητα για προπαραγγελία να είναι ήδη διαθέσιμη.

Εκτός της ανακοίνωσης της ημερομηνίας διάθεσης του τίτλου, οι δυο εταιρείες έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer διάρκειας τεσσάρων λεπτών, μέσω του οποίου μας παρουσιάζεται λίγη από τη “φρικιαστική” δράση του σκοτεινού φανταστικού action RPG, που έχει δημιουργηθεί με χρήση της Unreal Engine 5.

Το Lords of the Fallen θα βάλει τους παίκτες αντιμέτωπους με κάθε είδους εχθρούς και κολοσσιαία αφεντικά σε παράλληλους κόσμους, σε γρήγορες αλλά απαιτητικές μάχες, καθώς διασχίζουν τη χώρα των ζωντανών και των νεκρών, σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν τον δαιμονικό θεό, Adyr.

Το Lords of the Fallen θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PC και Xbox Series X/S στις 13 Οκτωβρίου, σε τρεις εκδόσεις -Standard, Deluxe και Collector’s Edition. Η Deluxe Edition θα περιλαμβάνει τον Dark Crusader ως starting class, ένα digital artbook 100 σελίδων, το soundtrack σε ψηφιακή μορφή και ένα 3D model viewer. Όσοι προμηθευτούν την Collector’s Edition, θα βρουν όλο το περιεχόμενο της Deluxe Edition, συν ένα αγαλματάκι του Dark Crusader 10 εκατοστών, ένα metal display case, ένα συλλεκτικό steelbook, μια αφίσα, art cards  και ένα artbook 100 σελίδων σε φυσική μορφή.

Όλες οι προπαραγγελίες του Lords of the Fallen θα περιλαμβάνουν τα αποκλειστικά Bronze, Silver και Gold Armor tincts και διαφορα αντικείμενα 3x XP, 5x HP και 5x MP.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Lords of the Fallen appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα