Αποκαλύφθηκε το Mortal Kombat 1

Ήσυχη γαλήνη ή αιματηρή διαμάχη; Αυτή είναι η επιλογή που έχουμε μπροστά μας στο reveal trailer του Mortal Kombat 1, όπου βλέπουμε έναν νεαρό Raiden και τον Kung Lao να ζουν μια ειδυλλιακή ζωή. Η αιματηρή διαμάχη βέβαια δεν αργεί να έρθει.

Το Mortal Kombat 1 θα εισαγάγει τους νέους «Kameo Fighters» στη σειρά, προσφέροντας ένα μοναδικό roster από companion χαρακτήρων που μπορούν να κληθούν να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αυτή η νέα δυνατότητα υπόσχεται να δημιουργήσει

κάποιες διευρυμένες gameplay δυνατότητες για τους παίκτες.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στο trailer, θα μπορούμε επίσης να περιμένουμε τα συνηθισμένα δείγματα αίματος και βίας, σε ένα αναγεννημένο Mortal Kombat Universe που σφυρηλατήθηκε από τον Θεό της Φωτιάς Liu Kang. Να σημειώσουμε ότι η δυνατότητα προπαραγγελίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 19/05/2023.

Όσοι αποφασίσουν να προπαραγγείλουν το Mortal Kombat 1 θα λάβουν τον Shang Tsung ως playable χαρακτήρα, καθώς και πρόσβαση σε μια Beta που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στις πλατφόρμες των Xbox και PlayStation. Ένα DLC Kombat Pack θα είναι επίσης διαθέσιμο, με ένα skin του Jean-Claude Van Damme για τον Johnny Cage, έξι νέους μαχητές και πέντε Kameo Fighters.

Το Mortal Kombat 1 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC στις 19 Σεπτεμβρίου.

The post Αποκαλύφθηκε το Mortal Kombat 1 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα