Ανακοινώθηκε νέο MMO στο σύμπαν του The Lord of the Rings

Η Amazon Games και το Embracer Group ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία για την ανάπτυξη και διανομή ενός νέου triple-A MMO τίτλου ανοικτού κόσμου που λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, για κονσόλες (χωρίς να διευκρινίζεται σε ποιες) και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Επί του παρόντος, ο MMO

τίτλος βρίσκεται σε «πρώιμα στάδια παραγωγής», αλλά σύμφωνα με τις δυο εταιρείες θα λάβει χώρα σε μια “persistent” έκδοση της Μέσης Γης, με την Amazon Games Orange County – το studio πίσω από το MMO «New World» – να έχει αναλάβει χρέη επικεφαλής.

“Το να φέρουμε στους παίκτες μια νέα αντίληψη για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ήταν από καιρό φιλοδοξία για την ομάδα μας και έχουμε την τιμή και είμαστε ευγνώμονες που η Middle-earth Enterprises μας εμπιστεύεται αυτόν τον εμβληματικό κόσμο”, δήλωσε ο Christoph Hartmann, αντιπρόεδρος της Amazon Games. “Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη σχέση μας με την Embracer Group μετά τη συμφωνία μας με το Tomb Raider πέρυσι, καθώς έχουν αποδειχθεί εξαιρετικοί συνεργάτες”.

Τέλος να αναφέρουμε ότι για το The Lord of the Rings project της Amazon Games δεν έχει ακόμη δοθεί κάποιος επίσημος τίτλος ή παράθυρο κυκλοφορίας.

The post Ανακοινώθηκε νέο MMO στο σύμπαν του The Lord of the Rings appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα