Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Crysis Remastered Trilogy

Η συλλογή Crysis Remastered Trilogy θα γίνει διαθέσιμη στις οικιακές κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε η Crytek. Η συλλογή θα περιλαμβάνει remaster και των τριών single player campaigns από τα Crysis, Crysis 2, Crysis

3, με τα Crysis 2 Remastered και τα Crysis 3 Remastered να είναι διαθέσιμα και ως standalone αγορά την ίδια μέρα.

Για τα Xbox και PlayStation θα υπάρξει η διάθεση μιας retail έκδοσης της συλλογής, συνδυάζοντας και τους τρεις remastered Crysis τίτλους σε ένα κουτί έναντι €49,99, μαζί με μια αποκλειστική, «τυχαία τοποθετημένη» art card, αριθμημένη και υπογεγραμμένη από τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης της Crytek.

Το Crysis Remastered Trilogy θα διαθέτει βελτιστοποιήσεις και βελτιώσεις στα Xbox Series X/S και PlayStation 5, με ανάλυση 1080p ή 4K, έως 60fps, καθώς και βελτιώσεις στη συνολική απόδοση, τους φωτισμούς, τις υφές, τα μοντέλα των χαρακτήρων, τα όπλα και τα περιβάλλοντα.

Παρακάτω μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τη συλλογή, παρακολουθώντας ένα video σύγκρισης μεταξύ Xbox 360 και Xbox Series X και ένα video σύγκρισης μεταξύ PlayStation 3 και PlayStation 5.

Το Crysis Remastered Trilogy αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 15 Οκτωβρίου, με τα Crysis 2 Remastered και Crysis 3 Remastered να διατίθενται για αγορά ως standalone εναντι €29,99 το καθένα. Να σημειώσουμε ότι το Crysis Remastered είναι διαθέσιμο ήδη, στην τιμή των €29,99.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Crysis Remastered Trilogy appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα