Ανακοινώθηκε το Aiko’s Choice

Το Shadow Tactics: Blades of the Shogun αποτέλεσε μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της βιομηχανίας όταν κυκλοφόρησε πριν από περίπου 5 χρόνια για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, βάζοντας τη δημιουργό του, τη Mimimi Productions, στα ραντάρ αρκετών από εμάς, ως μία εταιρεία που πρέπει να παρακολουθούμε το έργο της, πριν έρθει το Desperados 3 και

την καθιερώσει ως έναν από τους κυρίαρχους του tactical genre.

Πλέον, το γερμανικό studio ανάπτυξης αποφάσισε να επιστρέψει στις samurai ρίζες της, με τη διάθεση του standalone expansion Aiko’s Choice για το Shadow Tactics: Blades of the Shogun, του οποίου την ύπαρξη είχαμε μάθει τον περασμένο Μάρτιο. Πλέον έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας του, που ορίστηκε για τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Το Aiko’s Choice θα μας μεταφέρει στην Ιαπωνία της περιόδου Edo, για κάποιες κρυφές και αρκετά επίμονες αποστολές, εστιάζοντας αυτή τη φορά στην ειδικό στις μεταμφιέσεις του παιχνιδιού, Aiko. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα νέο trailer για το expansion, που δόθηκε στην δημοσιότητα στα πλαίσια της φετινής Gamescom.

Να σημειώσουμε ότι, μέσω του trailer, έγινε γνωστό πως στο expansion θα περιλαμβάνεται επίσης μια νέα περιπέτεια με τον Mugen, τον σαμουράι μαχητή του αρχικού παιχνιδιού.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η ομάδα ανάπτυξης Mimimi Productions έχει ανακοινώσει ότι εργάζεται ήδη επάνω σε ένα τρίτο, ολοκαίνουργιο real time tactical IP, που θα λαμβάνει χώρα σε “έναν εντελώς νέο κόσμο, με νέο περιβάλλον, ιστορία και χαρακτήρες”, χωρίς να έχει γνωστό ακόμη κάποιο όνομα ή συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

The post Ανακοινώθηκε το Aiko’s Choice appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα