Tον Οκτώβριο πληροφορίες για τα Suicide Squad: Kill the Justice League και Gotham Knights

Η WB Games έκανε γνωστό ότι έχει προγραμματίσει να παρουσιάζει περισσότερο υλικό από τους επερχόμενους DC τίτλους, Suicide Squad: Kill the Justice League και Gotham Knights, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης DC Fandome 2021 τον Οκτώβριο. Και τα δύο παιχνίδια εμφανίζονται κατά την διάρκεια ενός trailer για την επερχόμενη εκδήλωση, η οποία θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του DC Fandome εδώ.

Θυμίζουμε ότι το Suicide Squad

της Rocksteady θα επεκτείνει το Arkhamverse της δημιουργού, περιλαμβάνοντας χαρακτήρες όπως οι Harley Quinn, King Shark, Captain Boomerang και Deadshot, όταν κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Το Gotham Knights, το οποίο είχε επίσης ανακοινωθεί πέρυσι, αναπτύσσεται από την WB Games Montréal, και θα προσπαθήσει να φέρει την τάξη στην Gotham City όπου ο Batman απουσιάζει, σε ένα action co-op παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Batgirl, Robin, Red Hood και Nightwing.

Όπως προείπαμε και οι δύο τίτλοι έχουν ανακοινωθεί για κυκλοφορία μεσα στο 2022, και ελπίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες να έρθουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης DC Fandome 2021, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

A new trailer for DC Fandome 2021 has been released. pic.twitter.com/Cpyi4ZBCAf

— DCEU Updates (@DCEU_Updates) August 31, 2021

The post Tον Οκτώβριο πληροφορίες για τα Suicide Squad: Kill the Justice League και Gotham Knights appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα