Story trailer για το Call of Duty: Vanguard

Θέλοντας να μας γνωρίσουν με το καστ των χαρακτήρων και να δείξουν λίγο από το campaign του Call of Duty: Vanguard, οι Activision και Sledgehammer Games έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο Story Trailer για τον τίτλο.

Η ιστορία του Call of Duty: Vangurad θα ακολουθεί τα

βήματα μιας ομάδας γνωστής ως “Task Force One”, με το campaign του Vanguard να ξεκινά στο αποκορύφωμα της ιστορίας, με εμάς ως ένα νέο πρόσωπο να συμμετέχουμε στην ομάδα για την τελική αποστολή της. Δίπλα μας θα έχουμε πέντε θρυλικούς στρατιώτες ενώ στην πορεία θα ξαναζήσουμε τις στιγμές που τους έκαναν ήρωες καθ ‘όλη τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

“θα έχουμε μάχες που έλαβαν χώρα στα χιονισμένα τοπία του Stalingrad, πάνω από τα νησιά του Σολομώντα στον Ειρηνικό και στη Βόρεια Αφρική”, δήλωσε ο creative director του campaign, David Swenson.

“Έχουμε το φόντο αυτών των επικών μαχών σε διαφορετικές τοποθεσίες”, συνέχισε ο Swenson, “αλλά εστιάζουμε επίσης στις προσωπικές ιστορίες εκείνων που πολέμησαν στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτές είναι οι ιστορίες που θέλουμε να πούμε”.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο trailer παρακάτω, όπως επίσης και ένα behind the scenes video.

Το Call of Duty: Vanguard αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC στις 5 Νοεμβρίου 2021.

The post Story trailer για το Call of Duty: Vanguard appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα