Ανανέωσε τη συμφωνία της με την FIFPro η Electronic Arts

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία για την ανανέωση της συμφωνίας αδειοδότησης που έχει με τη FIFPro, τον «παγκόσμιο εκπρόσωπο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών». Η παραπάνω ανανέωση έρχεται να επεκτείνει τη μακροπρόθεσμη σχέση της EA και της FIFPro, εξασφαλίζοντας το μέλλον του FIFA franchise της EA Sports, “προσφέροντας τη μεγαλύτερη και πιο αυθεντική

ποδοσφαιρική εμπειρία σε περισσότερους από 150 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως”.

Η αδειοδότηση από την FIFPro σημαίνει ότι οι διοργανώσεις του UEFA Champions League, του CONMEBOL Libertadores, της Premier League, της Bundesliga και της LaLiga Santader θα συνεχίσουν να υπάρχουν στους τίτλους της σειράς FIFA από την EA Sports, επεκτείνοντας μια συνεργασία που μετρά έως τώρα 28 χρόνια ζωής. Τα ονόματα των παικτών, τα χαρακτηριστικά τους, οι επίσημες εμφανίσεις και ούτω καθεξής θα συνεχίσουν να εμφανίζονται.

“Οι παίκτες μας υπενθυμίζουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ότι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές μιας EA Sports εμπειρίας είναι η βαθιά εμβάθυνση που δημιουργήθηκε μέσω της αυθεντικής χρήσης των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων, ομάδων και ταλέντων στον κόσμο – έτσι συνεχίζουμε να θολώνουμε μοναδικά τις γραμμές μεταξύ ψηφιακών και φυσικών κόσμων του ποδοσφαίρου”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της EA Sports, David Jackson. “Το FIFPRO θα συνεχίσει να είναι ένας σημαντικός συνεργάτης καθώς χτίζουμε την επόμενη γενιά των EA Sports εμπειριών ποδοσφαίρου για παίκτες σε όλο τον κόσμο”.

Η επέκταση της συμφωνίας των EA Sports και FIFPro, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι έρχεται να διαλύσει τις διαφορές φήμες που ήθελαν την σειρά FIFA να μετονομάζεται, μετά την πρόσφατη κίνηση της Electronic Arts να κάνει trademark τον τίτλο «EA Sports FC», που πιστεύεται ότι θα αποτελούσε το νέο όνομα της σειράς. Τώρα, φαίνεται, αυτό δεν θα συμβεί και το FIFA brand θα είναι ζωντανό για το άμεσο μέλλον.

The post Ανανέωσε τη συμφωνία της με την FIFPro η Electronic Arts appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα