Άκρως επιτυχημένο κρίνεται το It Takes Two για την Hazelight Studios

Το It Takes Two κατάφερε να ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις, όπως αποκάλυψε η δημιουργός του, Hazelight Studios.

Ο co-op adventure τίτλος, από τον δημιουργό των Brothers: A Tale of Two Sons και A Way Out, Josef Fares, κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος (Μάρτιος 2021) και γρήγορα αποδείχθηκε επιτυχημένο βάσει των πωλήσεων που σημείωσε, πουλώντας πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα τον πρώτο μήνα. Το παιχνίδι πέρασε γρήγορα τα δύο εκατομμύρια σε πωλήσεις μόλις δύο μήνες

αργότερα, και τώρα, χάρη στη συνεχή επιτυχία και ισχυρή δυναμική μετά την κυκλοφορία του, κατάφερε να φτάσει και να ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια αντίτυπα.

Three. Million. Units. Sold. #ItTakesTwo

The thought of so many people enjoying our game is humbling and heartwarming. You’ve all helped send a clear message – co-op adventures are here to stay!

Hazelight Studios (@HazelightGames) October 13, 2021

“Η σκέψη τόσων πολλών ανθρώπων που απολαμβάνουν το παιχνίδι μας είναι ταπεινή και συγκινητική”, αναφέρει το tweet της παραπάνω ανακοίνωσης από την Hazelight Studios. “Όλοι έχετε βοηθήσει να σταλεί ένα σαφές μήνυμα – τα co-op adventures είναι εδώ για να μείνουν!”.

Το It Takes Two είναι διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Άκρως επιτυχημένο κρίνεται το It Takes Two για την Hazelight Studios appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα