Η Bandai Namco απέκτησε τη Reflector Entertainment

Τη δημιουργό του επερχόμενου Unknown 9: Awakening.

Η Bandai Namco έκανε γνωστό πως προέβη σε εξαγορά του καναδικού στούντιο Reflector Entertainment.

Πρόκειται για την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του επερχόμενου Unknown 9: Awakening, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα στην παρουσίαση της φετινής Gamescom.

Η συμφωνία τους περιλαμβάνει επίσης και ορισμένες τροποποιήσεις που αφορούν στην ηγεσία του στούντο, σύμφωνα με τις οποίες ο συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Alexandre Amancio, αναλαμβάνει το ρόλο του Chief Creative Officer. Ο ίδιος είχε εργαστεί προηγουμένως στην Ubisoft, ως Creative Director για την ανάπτυξη των Assassin's Creed Unity και Assassin's Creed Revelations.

Όπως έγινε γνωστό, η εν λόγω κίνηση του publisher αποτελεί μέρος της στρατηγικής του για την παγκοσμιοποίηση της ανάπτυξής του, στοχεύοτας να εξασφαλίσει πως τουλάχιστον το 50% του περιεχομένου του που βρίσκεται υπό ανάπτυξη, θα αναπτύσσεται εκτός της εγχώριας αγοράς της Άπω Ανατολής.

Το Unknown 9: Awakening αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X/ S και PC εντός του 2021. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Teaser Trailer του παιχνιδιού, που προβλήθηκε στα πλαίσια του Gamescom Opening Night Live.

pcPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα