Ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Resident Evil 0,1 και 4 στο Switch

Resi επί 3.

H Capcom, με ανακοίνωσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου, αναφέρει ότι τρεις τίτλοι της σειράς Resident Evil βρίσκουν το δρόμο τους για την οικιακή κονσόλα της Nintendo τον ερχόμενο Μάιο. Πιο συγκεκριμένα, τα Resident Evil, Resident Evil

0 και Resident Evil 4 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσουν στο Nintendo Switch στις 21 Μαΐου 2019. Οι προπαραγγελίες για την αγορά τους απο το Switch eshop θα ανοιξουν στις 28 Φεβρουαρίου, χωρίς μέχρι τώρα να έχει γίνει γνωστή η τιμή τους και τον αν θα κυκλοφορήσουν και σε retail εκδόσεις.

Να θυμίσουμε εδώ ότι και οι τρείς τίτλοι έχουν ιστορικό προηγούμενο με τις κονσόλες της Nintendo, καθώς τα Resident Evil 0 και 4 κυκλοφόρησαν πρώτα στο Nintendo Gamecube, ενώ και η κυκλοφορία του Resident Evil 1 Remake έγινε πρώτα στην κονσόλα της Nintendo για να ακολουθήσουν όλες οι υπολοιπές εκδόσεις του τίτλου. Να υπενθυμίσουμε ότι τα τρία αυτά port έρχονται να εμπλουτίσουν τη σειρά Resident Evil για το Nintendo Switch μετά την κυκλοφορία των Resident Evil Revelations 1 και 2 που κυκλοφόρησαν πέρσι.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα