MWC 2019: Πόσο καλές είναι οι πέντε κάμερες του Nokia 9 PureView; Δείτε τα πρώτα δείγματα

Κατά την διάρκεια της MWC 2019, η Nokia παρουσίασε το νέο της flagship το οποίο είναι το Nokia 9 PureView. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της συσκευής, αυτά σας τα έχουμε κοινοποιήσει ήδη. Σήμερα όμως, κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών.

Το Nokia 9 PureView έχει στο πίσω μέρος μία σύνθεση εφτά στοιχείων, εκ των οποίων το ένα είναι το LED

Flash, το δεύτερο είναι ο αισθητήρας 3D ToF, και τα υπόλοιπα στοιχεία είναι οι 5 κάμερες του. Όλες οι κάμερες έχουν αισθητήρα 12 MP, οι δύο από αυτές φωτογραφίζουν με χρώμα, και οι υπόλοιπες τρεις είναι μονόχρωμες.

Όταν ο χρήστης βγάζει μία φωτογραφία, και οι πέντε κάμερες καταγράφουν τη σκηνή, αλλά με διαφορετικό βαθμό έκθεσης η καθεμία. Δηλαδή, το σύστημα καμερών του Nokia 9 PureView λειτουργεί όπως η Light L16 κάμερα, η οποία ωστόσο διαθέτει 16 αισθητήρες.

Οι πέντε κάμερες του Nokia 9 PureView μπορούν να συλλέξουν δέκα φορές περισσότερο φως από ότι η συμβατικές κάμερες. Επίσης, ο αισθητήρας 3D ToF δημιουργεί έναν χάρτη βάθους, για καλύτερη απόδοση του depth of field.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μέσω του οποίου κοινοποιήθηκαν τα δείγματα φωτογραφιών, το Nokia 9 PureView είναι εξοπλισμένο με το ISP της Light L16, και με τη βοήθεια του Snapgragon 845 μπορεί να συνθέσει έως τρεις λήψεις ταυτόχρονα. Επίσης, το Nokia 9 PureView έρχεται με προεγκατεστημένο το Lightroom, έτσι ώστε οι κάτοχοι του να μπορούν να επεξεργάζονται RAW φωτογραφίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα