Ημερομηνία διάθεσης του The Good Life

Το The Good Life είναι ένας “investigative photography” τίτλος του Hidetaka Suehiro (Swery65), όπου οι κάτοικοι της μικρής πόλης Rainy Woods μετατρέπονται σε γάτες και σκύλους τη νύχτα. Το The Good Life αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε η δημιουργός του, η White Owls. Να θυμίσουμε ότι ο Hidetaka Suehiro είχε τον ρόλο του director στα Spy Fiction, Deadly Premonition

και D4: Dark Dreams Don’t Die, προτού αποχωρίσει από την Access Games έπειτα από περίπου 14 χρόνια κα ιδρύσει την White Owls.

Όσον αφορά την ιστορία του τίτλου, θέλει οι παίκτες να αναλαμβάνουν τον ρόλο της φωτορεπόρτερ Naomi Hayward, απολαμβάνοντας μια απόδραση από τη Νέα Υόρκη στην “νυσταγμένη” αγγλική πόλη που έχει χαρακτηριστεί ως «η πιο ευτυχισμένη στον κόσμο», καθώς της έχει ανατεθεί από την εφημερίδα The Morning Bell να ξεδιαλύνει το μυστήριο της Rainy Woods και των παράξενων ανθρώπων της.

Χρησιμοποιώντας την κάμερα και τη νέα μας ικανότητα να μεταμορφωνόμαστε σε γάτα ή σκύλο, θα χρειαστεί να φτάσουμε στο τέλος των αμέτρητων μυστηρίων της Rainy Woods. Εν τω μεταξύ, θα μπορούμε να εξερευνούμε τις διάφορες περιοχές, να κερδίζουμε χρήματα από προμήθειες και διάφορες εργασίες μερικής απασχόλησης, να καλλιεργούμε λαχανικά, να μαγειρεύουμε ή απλά να πηγαίνουμε στην τοπική παμπ για ένα ποτό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer μέσω του οποίου έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Good Life, που ορίστηκε για τις 15 Οκτωβρίου, για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

The post Ημερομηνία διάθεσης του The Good Life appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα