Η THQ Nordic ανακοίνωσε το Outcast 2: A New Beginning

Η THQ Nordic ανακοίνωσε το Outcast 2: A New Beginning, μια συνέχεια του κλασικού sci-fi τίτλου του 1999 Outcast, για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο πρωταγωνιστής του αρχικού παιχνιδιού, o Cutter Slade, επιστρέφει στο νέο open-world, action/ adventure

sequel. Ο τίτλος θα λαμβάνει χώρα στον πλανήτη Adelpha, πάνω από είκοσι χρόνια μετά το αρχικό παιχνίδι, αλλά για τον Cutter Slade ο χρόνος δεν έχει περάσει στο ελάχιστο από το τέλος του Outcast, χάρη σε κάποιες time-stasis διαταράξεις.

Όπως ίσχυε και στον πρώτο τίτλο, Το Outcast 2 θα αποτελεί ένα shooter τρίτου προσώπου που διεξάγεται σε έναν εξωγήινο, ανοιχτό κόσμο. Δέκα μέλη της αρχικής ομάδας ανάπτυξης του Outcast επέστρεψαν για να δουλέψουν στη συνέχεια, αλλά παρόλο που η ομάδα ανάπτυξης Appeal Studios θέλει να προσελκύσει τους παλαιότερους φίλους του τίτλου, εργάζεται επίσης για τον εκσυγχρονισμό του gameplay της συνέχειας, με έναν δυναμικά προσομοιωμένο κόσμο, μαζί με αναβαθμισμένα συστήματα στις μάχες και την κίνηση. Το Outcast 2 θα περιλαμβάνει μια μη γραμμική αφήγηση, και θα ασχοληθεί με κάποια κλασικά θέματα επιστημονικής φαντασίας, πάντα με την χαρακτηριστική και ειρωνική αίσθηση του χιούμορ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer, καθώς και το world trailer για το Outcast 2: A New Beginning.

The post Η THQ Nordic ανακοίνωσε το Outcast 2: A New Beginning appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα