Έγινε γνωστός ο λόγος απαίτησης online σύνδεσης για το campaign mode του Gran Turismo 7

Ο Kazunori Yamauchi, δημιουργός της σειράς Gran Turismo και διευθύνων σύμβουλος της Polyphony Digital, επιβεβαίωσε ότι για το νέο κεφάλαιο της racing σειράς θα απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για το campaign mode του, σε μια προσπάθεια να «αποτραπεί το cheating».

Αναφερόμενος στην απαίτηση της σύνδεσης στο Διαδίκτυο, ο Yamauchi εξήγησε μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurogamer ότι “είναι απλώς για να αποτρέψει το cheating συνολικά από άτομα που προσπαθούν να τροποποιήσουν τα αποθηκευμένα δεδομένα” και πρόσθεσε: “Το μόνο μέρος του παιχνιδιού που δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο

είναι το Arcade Mode, γιατί αυτό δεν επηρεάζει την αποθήκευση δεδομένων, οπότε αυτό είναι δυνατό. Αλλά οτιδήποτε έχει να κάνει με την αποθήκευση δεδομένων απαιτεί μια σύνδεση”.

Ομοίως, το Gran Turismo Sport του 2017 απαιτούσε επίσης σύνδεση στο διαδίκτυο, κυρίως λόγω της εστίασης του παιχνιδιού σε διαδικτυακούς αγώνες. Ο Yamauchi δήλωσε επίσης, στην ίδια συνέντευξη, ότι η ανάπτυξη στο Gran Turismo 7 ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για το GT Sport και ότι το νέο παιχνίδι θα διαθέτει υποστήριξη cross-play μεταξύ των PlayStation 4 και PlayStation 5 εκδόσεων.

Το Gran Turismo 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 4 Μαρτίου 2022, σηματοδοτώντας μια ευπρόσδεκτη επιστροφή για τo Campaign mode, με εκτεταμένες παραμετροποιήσεις για τα αυτοκίνητα, με έναν GT World Map για πλοήγηση και με έναν υπέροχο οπτικό τομέα, σύμφωνα με όσα είδαμε κατά τη διάρκεια του gameplay trailer του τίτλου που παρουσιάστηκε στο PlayStation Showcase πριν από λίγες μέρες.

The post Έγινε γνωστός ο λόγος απαίτησης online σύνδεσης για το campaign mode του Gran Turismo 7 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα