Ημερομηνία διάθεσης του Pentiment

Η Obsidian Entertainment ανακοίνωσε ότι το Pentiment, ένα μοναδικό narrative adventure με εικαστικό από illuminated χειρογράφων και ξυλογραφιών, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Λαμβάνοντας χώρα στην Άνω Βαυαρία του 16ου αιώνα κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Holy Roman Empire), το Pentiment μπλέκει τον πρωταγωνιστή, Andreas Maler, σε μια σειρά δολοφονιών και σκανδάλων, που εκτείνονται σε 25 χρόνια.

Ως ένας ευφυής καλλιτέχνης, ο Andreas θα βρεθεί

αντιμέτωπος με μια σειρά από επιλογές καθώς θα διασχίσει τη φανταστική πόλη του Tassing και το Kiersau Abbey, καθορίζοντας το εκπαιδευτικό του υπόβαθρο και τον τρόπο ζωής του, στη μέθοδο έρευνάς του. Θα μπορούμε, για παράδειγμα, να μπούμε κρυφά στο αβαείο με την κάλυψη του σκοταδιού για να αποκτήσουμε μυστικά έγγραφα ή να «κλέψουμε» πληροφορίες από τους συμμετέχοντες στο αγαπημένο παιχνίδι με κάρτες μιας ταβέρνας.

Κάθε απόφαση και κατηγορία που κάνει ο Andreas θα έχει ορισμένες συνέπειες, αφήνοντας ενδεχομένως ένα αποτύπωμα στην κοινότητα των Άλπεων για ολόκληρες γενιές.

Το Pentiment αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 15 Νοεμβρίου 2022, ενώ θα είναι διαθέσιμο Day One μέσω του Game Pass.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Pentiment appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα