Αποκάλυψη για το Moonbreaker

Στα πλαίσια της Opening Night Live της Gamescom, η ομάδα ανάπτυξης Unknown Worlds, η οποία βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Subnautica, ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι το οποίο αναπτύσσει. Το Moonbreaker είναι ένα strategy παιχνίδι με στοιχεία από επιτραπέζιο, βασισμένο σε μινιατούρες, ενώ στον τίτλο υπάρχει δυνατότητα για χρωματισμό και παραμετροποίηση των μινιατούρων,

δίνοντας μας έτσι μια αίσθηση από Warhammer.

Στο “Moonbreaker” θα έχουμε τη δυνατότητα να συγκεντρώσουμε και να επιλέξουμε το πλήρωμα του διαστημοπλοίου μας καθώς και μέσα από ένα βαθύ σύστημα να παραμετροποιήσουμε τις μινιατούρες μας, οι οποίες θα αντιστοιχούν στο πλήρωμά μας. Οι μάχες θα γίνονται με εναλλαγή κινήσεων, οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα σε εξάγωνα, και θα έχουμε τη δυνατότητα να εκτελούμε διάφορα είδη επιθέσεων ανάλογα με τις δυνατότητες των εκάστοτε μονάδων – μινιατούρων.

Οι μινιατούρες αρχικά θα έχουν μια βάση χρώματος, ωστόσο οι παίκτες θα μπορούν να τους αλλάξουν εμφάνιση, να τις βάψουν και να τις παραμετροποιήσουν όπως θέλουν, κάτι το οποίο προσδίδει στον τίτλο μια πινελιά από τον κόσμο του board game αλλά και του μοντελισμού.

Ο Brandon Sanderson, ο γνωστός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας, συμμετέχει στην ομάδα ανάπτυξης του τίτλου και είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία του κόσμου και της ιστορίας του παιχνιδιού, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου στο Steam ως τίτλος Early Access, οπότε και το κοινό θα έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει τον τίτλο διεξοδικά.

The post Αποκάλυψη για το Moonbreaker appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα