Teaser trailer για το Everywhere

Η Build a Rocket Boy παρουσίασε το πρώτο της project, το “Everywhere”, με έναν φιλόδοξο ανοιχτό κόσμο που, σύμφωνα με τη περιγραφή του teaser trailer, θα προσφέρει μια «multi-world game experience».

Η περιγραφή προσθέτει ότι το Everywhere “θολώνει τη γραμμή μεταξύ της πραγματικότητας και ψηφιακού κόσμου”. Να σημειώσουμε ότι η Build a Rocket Boy έχει

επίσης μια αξιοζήλευτη «γενεαλογία» στους τίτλους ανοιχτού κόσμου, καθώς επικεφαλής της είναι ο πρώην πρόεδρος της Rockstar North και παραγωγός του Grand Theft Auto, Leslie Benzies.

“Η πρόθεσή μας ήταν πάντα να ξεπεράσουμε τα όρια του τι μπορεί να είναι ένα video game, παρέχοντας παράλληλα μια καινοτόμο εμπειρία πρώτα στους παίκτες”, δήλωσε ο Benzies, ο οποίος έχει τον ρόλο του Game Director στο Everywhere. “Η ομάδα που έχουμε δημιουργήσει και οι συνεργάσιες που έχουμε δημιουργήσει από την ίδρυσή μας συνενώνονται γύρω από το μοναδικό όραμα που φέρνουμε στη ζωή. Είναι συναρπαστικό να είσαι μέρος, και ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα για το Everywhere τους επόμενους μήνες”.

Μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο teaser trailer για το Everywhere παρακάτω.

The post Teaser trailer για το Everywhere appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα