Η δημιουργία ενός αυθεντικού κόσμου στο Horizon Forbidden West

Συνεχίζοντας την ενημέρωσή που προσφέρει σχετικά με την ανάπτυξη του νέου τίτλου τηςη Guerilla Games έκανε διαθέσιμο στο PlayStation Blog το τέταρτο μέρος μιας σειράς αναρτήσεων, όπου παρουσιάζονται εκτενώς ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το Horizon Forbidden West. Σε αυτό το blog post, η Guerilla αποκαλύπτει πώς

δημιούργησε έναν αυθεντικό κόσμο γεμάτο περιπέτεια, στοιχεία πολιτισμού και ευκαιρίες για το επερχόμενο παιχνίδι.

“Η ομάδα «Living World» στο Guerilla Studio εργάζεται επάνω σε στοιχεία του τίτλου, ώστε να παρουσιάζουν τον κόσμο του αυθεντικό και ζωντανό, όπως τις φυλές, τους οικισμούς και τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα τους. Υπάρχει ένας σκοπός πίσω από οτιδήποτε τοποθετούμε στον κόσμο”, εξηγεί ο Espen Sogn, Lead Living World Designer, Guerrilla.

Η επίτευξη των παραπάνω, είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας πολλών ομάδων στο Guerrilla Studio. Η Senior writer Annie Kitain μιλάει για τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ομάδα που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της αφήγησης, ώστε να περιγράψει λεπτομερώς την περίτεχνη ιστορία και την παράδοση που έχει δημιουργηθεί για κάθε φυλή στον κόσμο του τίτλου, συμπεριλαμβανομένης και της μυστηριώδους Tenakth, που θεωρεί την Απαγορευμένη Δύση σπίτι της.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι να περιμένετε από τον κόσμο του Horizon Forbidden West, επισκεφθείτε το PlayStation.Blog για να διαβάσετε περισσότερα και να δείτε νέες εικόνες και GIF.

The post Η δημιουργία ενός αυθεντικού κόσμου στο Horizon Forbidden West appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα