Αποκαλύφθηκε το Dragon Ball: The Breakers

Η Bandai Namco ανακοίνωσε το Dragon Ball: The Breakers, έναν asymmetrical 7v1 online multiplayer τίτλο, βασισμένο στο εμβληματικό Shonen Jump manga και anime, με περίοδο κυκλοφορίας μέσα στο 2022 για οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η ιστορία

του The Breakers λαμβάνει χώρα μέσα στο σύμπαν του Dragon Ball Xenoverse, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να παίξουν ως ένας “Raider”, όπως ενσαρκώνεται από έναν από τους εμβληματικούς χαρακτήρες του franchise, καθώς έρχονται σε αντιπαράθεση με επτά «Survivors» – χαρακτήρες χωρίς υπερδυνάμεις.

Ως Raider θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη συντριπτική δύναμή τους για να μπορέσουν να εξαλείψουν και τους επτά Survivors. Οι Survivors είναι πολίτες που έχουν πιαστεί σε ένα “Temporal Seam”, οι οποίοι θα χρειαστεί να προσπαθήσουν να απωθήσουν τον Raider ώστε να μπορέσουν να ξεφύγουν από το Seam χρησιμοποιώντας μια «Super Time Machine» κάψουλα.

Αν και οι Survivors δεν θα διαθέτουν υπερδυνάμεις, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορα αντικείμενα που θα βρίσκονται διασκορπισμένα στους χάρτες του παιχνιδιού καθώς προσπαθούν να αποδράσουν με την “κατάλληλη στρατηγική”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer του Dragon Ball: The Breakers.

Το Dragon Ball: The Breakers θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC το 2022, με ένα Closed Beta Test να έχει προγραμματιστεί να τρέξει σύντομα για PC.

The post Αποκαλύφθηκε το Dragon Ball: The Breakers appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα