Η Sony αναλύει τα στρατηγικά της πλάνα για το προσεχές μέλλον

Ένας αρκετά μεγάλος όγκος πληροφοριών έγινε γνωστός από την Sony σχετικά με τα μελλοντικά πλάνα της στον τομέα του PlayStation και των τομέων που σχετίζονται με αυτό, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Corporate Strategy Meeting για το 2021.

Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία γνωστοποίησε την πρόθεσή της για αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με επενδύσεις που θα αγγίζουν τα 2 τρισεκατομμύρια

γιεν (περίπου 18,4 δισεκατομμύρια δολάρια) τα επόμενα τρία χρόνια, στοχεύοντας έτσι στην διεύρυνση της βάσης χρηστών της στις διάφορες υπηρεσίες της, από την υπάρχουσα που αριθμεί 160 εκατομμύρια έως και αυτή του ενός δισεκατομμυρίου πελατών.

Στα πλάνα της εταιρείας είναι η μεταφορά στο χώρο του σινεμά και της τηλεόρασης διαφόρων franchises του Playstation μέσω της Playstation Productions, το οποίο ήδη καταπιάνεται με το adaptation 10 διαφορετικών gaming IPs της εταιρεία, με την ταινία Uncharted να προγραμματίζεται για κυκλοφορία στις αίθουσες στις 18 Φεβρουαρίου του 2022, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την επέκταση του επιτυχημένου anime Demon Slayer σε full length ταινία αλλά και σε videogame. Κατά αυτόν τον τρόπο η εταιρεία ελπίζει σε αύξηση της συνέργειας μεταξύ των διαφόρων τμημάτων της.

Ακόμα, υψίστης σημασίας για την εταιρεία καθίσταται το expand του PlayStation brand στους τομείς του mobile και του social, όπως ξεκαθάρισαν στις δηλώσεις τους τόσο ο πρόεδρος της Sony, Kenichiro Yoshida, όσο και το αφεντικό του PlayStation, Jim Ryan.
Με αναφορές στην επένδυση της εταιρείας στο Discord και την εγκαθίδρυση anime-related IPs σε mobile games στην Κίνα, όπως το Fate/Grand Order, να δείχνουν τον δρόμο για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Τέλος, μερικά ακόμα ενδιαφέροντα κομμάτια σχετικά με την επόμενη γενιά VR, έγιναν γνωστά από την εταιρεία, υπογραμμίζοντας ότι προτίθενται να εκμεταλλευτούν την νεότερη sensing technology στο επερχόμενο VR σύστημά της.

The post Η Sony αναλύει τα στρατηγικά της πλάνα για το προσεχές μέλλον appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα