Αφιερωμένο στο Horizon Forbidden West το νέο State of Play της Sony

Η Sony ανακοίνωσε τη διεξαγωγή της επόμενης παρουσίασης State of Play, στα πλαίσια της οποίας αναμένεται να πάρουμε μία εκτενέστερη ματιά από το Horizon Forbidden West, περίπου 11 μήνες αργότερα από την ανακοίνωση της νέας περιπέτεια της Aloy στο PlayStation 5.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω

20λεπτης παρουσίασης, θα προβληθεί νέο δείγμα από τον επερχόμενο τίτλο, που θα αφορά στο κομμάτι του gameplay, με περίπου 14 λεπτά δράσης από εκτενέστερο υλικό gameplay με την Aloy, καταγεγραμμένο απευθείας από τη νέα κονσόλα της Sony.

Στην συγκεκριμένη ενημέρωση, ο Mathijs de Jonge, Game Director του νέου τίτλου της Guerilla, εκφράζει τη χαρά του για αυτή την παρουσίαση, λέγοντας πως ολόκληρη η ομάδα ανυπομονεί να μοιραστεί με την κοινότητα όλα όσα έχει επιτύχει με την ανάπτυξη του παιχνιδιού. “Είτε γνωρίζετε ήδη εμάς και την Aloy από το Horizon Zero Dawn ή απλά τώρα γνωρίζετε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο, ελάτε μαζί μας σε ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι, σε νέα και αχαρτογράφητα μέρη.”

Το νέο State of Play αναμένεται να διεξαχθεί στις 12 τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Παρασκευής (28/5) μέσω των YouTube και Twitch, με το “special Pre-Show” να ξεκινά 5 ώρες νωρίτερα από την έναρξη της παρουσίασης – δηλαδή στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Το Horizon Forbidden West αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός της τρέχουσας χρονιάς, αποκλειστικά στο PlayStation 5.

The post Αφιερωμένο στο Horizon Forbidden West το νέο State of Play της Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα