Ακόμη μια προσθήκη στο δυναμικό της Blizzard

H Vicarious Visions είναι ένα από τα πιο παραγωγικά studio ανάπτυξης με έδρα την Αμερική των τελευταίων 25 ετών, έχοντας δημιουργήσει πολυάριθμους επιτυχημένους τίτλους για δημοφιλή franchise όπως τα Crash Bandicoot, Tony Hawk’s και Spider-Man. Τα τελευταία χρόνια είχε σημειώσει “back-to-back” επιτυχίες με τα remaster των Crash Bandicoot

N. Sane Trilogy και Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2, και φαίνεται ότι οι κόποι του στούντιο ανταμείφθηκαν, καθώς η Blizzard αποφάσισε να την αποκτήσει.

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι η Vicarious Visions θα απορροφηθεί από τη Blizzard και οι 200 υπάλληλοί της θα είναι «πλήρως αφιερωμένοι σε ήδη υπάρχοντα παιχνίδια και πρωτοβουλίες της Blizzard». Παρά την “αλλαγή των εργασιών της”, η Vicarious Visions δεν θα μετεγκατασταθεί – θα παραμείνει στην τρέχουσα έδρα της στο Albany της Νέας Υόρκης.

Ένας εκπρόσωπος της Activision Blizzard ανέφερε τα εξής για τη νέα συνεργασία:

Αφού συνεργαστήκαμε με την Vicarious Visions για αρκετό καιρό και αναπτύξαμε μια εξαιρετική σχέση, η Blizzard συνειδητοποίησε ότι υπήρχε μια ευκαιρία για την Vicarious Visions να παράσχει μακροπρόθεσμη υποστήριξη.

Όσον αφορά στο που θα μπορούσε να δουλέψει η Vicarious Visions τώρα που είναι μια support ομάδα της Blizzard, η δήλωσή του στούντιο, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, αναφέρει ότι θα εργάζονται σε υπάρχοντα παιχνίδια της Blizzard, οπότε αν πρέπει να μαντέψουμε, θα λέγαμε ότι πρόκειται να αναλάβουν την ενίσχυση του Overwatch. Φυσικά, έχοντας επίσης μεγάλη εμπειρία σε remaster τίτλων, αν η Blizzard σχεδιάζει να αναβιώσει άλλους παλιούς τίτλους της, θα μπορούσε να το διασφαλίσει, δίνοντας το project στη Vicarious Visions.

The post Ακόμη μια προσθήκη στο δυναμικό της Blizzard appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα