Η Epic δίνει στη κυκλοφορία το Unreal Editor για το Fortnite

Η Epic αποκάλυψε νέους τρόπους και εργαλεία για τους παίκτες του Fortnite, δίνοντας τους τη δυνατότητα να δημιουργούν περιεχόμενο για τον τίτλο και ταυτόχρονα να κερδίζουν χρήματα από αυτό.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου State of Unreal στα πλαίσια της GDC, η Epic ανακοίνωσε την έναρξη της beta του Unreal Editor for Fortnite (UEFN) μαζί με αυτό που αποκαλεί Creator Economy 2.0. Το UEFN είναι

μια νέα εφαρμογή για PC για τη δημιουργία και δημοσίευση παιχνιδιών και εμπειριών απευθείας στο Fortnite.

“Το UEFN λειτουργεί παράλληλα με το υπάρχον σύνολο δημιουργικών εργαλείων του Fortnite μέσω του οποίου ομάδες δημιουργών μπορούν να συνεργαστούν σε PC και κονσόλα για να αναπτύξουν υλικό σε πραγματικό χρόνο“, δήλωσαν χαρακτηριστικά άτομα της ομάδας της Epic.

Here’s gameplay of a level that was created in the Unreal Editor for Fortnite! #FortniteCreative #Fortnite pic.twitter.com/ziXSxgrbLk

— Rebs Gaming (@Mr_Rebs_) March 22, 2023

Ταυτόχρονα έγιναν εκτενείς αναφορές και για την πρόσφατα εγκαινιασμένη οικονομία δημιουργών του παιχνιδιού που επικεντρώνεται σε πληρωμές στους δημιουργούς του περιεχομένου με βάση μετρήσεις όπως η δημοτικότητα και η διατήρηση των παικτών.

The post Η Epic δίνει στη κυκλοφορία το Unreal Editor για το Fortnite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα