Τρεις τίτλοι της ΕΑ αφαιρούνται από τα καταστήματα τον επόμενο μήνα

Η EA ανακοίνωσε ότι τρεις παλιοί τίτλοι Battlefield πρόκειται να αφαιρεθούν από τα ράφια των ψηφιακών καταστημάτων τον επόμενο μήνα, ενώ οι online υπηρεσίες τους θα σταματήσουν τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους. Και οι τρεις τίτλοι στο Xbox 360 είναι διαθέσιμοι για αναπαραγωγή σε Xbox One ή Xbox

Series X/S μέσω της backwards compatibility δυνατότητας, ενώ στο PlayStation μπορούν να παιχτούν μόνο σε ένα παλιό PlayStation 3 – στην ουσία, έχουν ήδη διαγραφεί από το PS Store.

Στις 28 Απριλίου, θα έχουμε την “διαγραφή” των Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company και Battlefield: Bad Company 2, με το online support να τερματίζεται στις 8 Δεκεμβρίου 2023. Να σημειώσουμε ότι τα offline χαρακτηριστικά των τίτλων, συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων campaigns, θα παραμείνουν διαθέσιμα και μετά την ημερομηνία αυτή.

“Ενώ αυτοί οι τίτλοι κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, τώρα ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις δίπλα σας καθώς μετατοπίζουμε την εστίαση μας στις τρέχουσες και μελλοντικές μας εμπειρίες στο Battlefield”, αναφέρει η EA μέσω της ιστοσελίδας της.

Δεδομένου ότι το Battlefield 1943 είναι ένας καθαρά multiplayer τίτλος και χωρίς campaign, θα είναι εντελώς αδύνατον να παιχτεί μετά τις 8 Δεκεμβρίου.Το ίδιο ισχύει και για όλα τα online-only multiplayer των Battlefield: Bad Company 1 και 2.

The post Τρεις τίτλοι της ΕΑ αφαιρούνται από τα καταστήματα τον επόμενο μήνα appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα