Δείγμα γραφής από τα facial animations του Hellblade 2

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο “σιγής ασύρματου”, όσον αφορά στο Senua’s Saga: Hellblade II, η Ninja Theory αποφάσισε να παρουσιάσει ένα νέο, αν και λιτό, δείγμα γραφής. Συγκεκριμένα μέσα από το βίντεο μπορούμε να δούμε τα facial animation του τίτλου, που έχουν δημιουργηθεί με την δύναμη της Unreal Engine 5.

“Διευρύνουμε

τα όρια του facial animation σε πραγματικό χρόνο στο Senua’s Saga: Hellblade II, όπως παρουσιάστηκε στη GDC 2023 με την Unreal Engine”, γράφει το studio στην περιγραφή του video. Είναι η πρώτη σωστή εμφάνιση που είχαμε για το Hellblade II έπειτα από ένα gameplay demo που είχε παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια των Game Awards του 2021.

Η αλήθεια είναι το Senua’s Saga: Hellblade II πιθανότατα είναι ακόμα αρκετά μακριά από την κυκλοφορία του, με την Ninja Theory να θέλει να κάνει το παιχνίδι κάτι περισσότερο από μια απευθείας συνέχεια του Hellblade: Senua’s Sacrifice. “Θέλαμε να κάνουμε κάτι πολύ ξεχωριστό, οπότε κάνουμε τις ζωές μας όσο το δυνατόν πιο δύσκολες σε αυτή την επιδίωξη”, είχε δηλώσει ο επικεφαλής του Studio, Tameem Antoniades, πριν από λίγο καιρό.

Το Senua’s Saga: Hellblade II θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και PC.

The post Δείγμα γραφής από τα facial animations του Hellblade 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα