Η Amazon αναπτύσσει τη δική της game streaming υπηρεσία

Έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με publishers.

Η Amazon είναι η τελευταία εταιρία που μπαίνει στο "χορό" του game streaming, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας The Information. Συγκεκριμένα, δύο άτομα μίλησαν στην ιστοσελίδα και ανέφεραν πως η υπηρεσία της Amazon βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη αλλά δεν θα γίνει διαθέσιμη νωρίτερα από το 2020. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, η εταιρία βρίσκεται ήδη

σε συζητήσεις με publishers, για τη διάθεση των τίτλων τους μέσω της υπηρεσίας.

Η ενασχόληση με το gaming δεν είναι κάτι νέο για την εταιρία, αφού πέρυσι τον Μάρτιο είχε αποκαλύψει την υπηρεσία Amazon GameOne, μία συλλογή από API που επέτρεπε σε δημιουργούς να ενσωματώσουν στα παιχνίδια τους leaderboards, τουρνουά με έπαθλα και πολλές λειτουργίες που συναντώνται σε competitive multiplayer τίτλους. Παράλληλα, το The Ground Tour είναι η πρώτη προσπάθεια των Amazon Game Studios, ένα παιχνίδι με ένα πρωτότυπο μοντέλο διάθεσης περιεχομένου, που θα ακολουθεί τα επεισόδια της γνωστής σειράς του Amazon.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Amazon έχετε να προστεθεί στον ήδη μεγάλο αριθμό εταιριών τεχνολογίας που έχουν δηλώσει πως θα στηρίξουν το game streaming, ανάμεσά τους η Sony (PS Now), Google (Project Stream), Microsoft (xCloud), EA (Project Atlas), Nvidia (GeForce Now), ενώ το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότεροι publishers στο streaming ως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εξέλιξης του gaming.

Keywords
Τυχαία Θέματα