Samsung: Αποχωρεί από την έκθεση τεχνολογίας IFA 2020;

09:31 1/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Τα περισσότερα events φέτος, λόγω της παγκόσμιας έξαρσης του COVID-19, είτε έχουν αλλάξει μορφή και έχουν γίνει ψηφιακά, όπως το WWDC της Apple, είτε ακυρώθηκαν εντελώς. Όμως, ακόμα και για αυτά που θα πραγματοποιηθούν τελικά μέσα στο 2020, δεν είναι σίγουρο το μέλλον τους.

Σύμφωνα με πηγές από μέσα στη Νότια Κορέα, η Samsung αποφάσισε

να μην παραβρεθεί στο επερχόμενο συνέδριο IFA 2020, το οποίο θα λάμβανε χώρα στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Αν και δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα η εταιρεία, φαίνεται πως ο φόβος μίας δεύτερης έξαρσης του ιού είναι ο λόγος που η Samsung επιθυμεί να αποφύγει τις συγκεντρώσεις με πολλούς παρευρισκόμενους.

Για την ιστορία, η Samsung συμμετείχε κάθε χρόνο στην IFA από το 1991, έχοντας μάλιστα παρουσιάσει αρκετά μοντέλα της στην έκθεση. Πέραν του πρώτου 5G της σειράς A, το Galaxy A90 5G, που παρουσιάστηκε πέρσι, μία από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες της Samsung σε IFA ήταν το 2011, όπου και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το πρώτο Galaxy Note.

Αν και υπάρχει μία παγκόσμια ύφεση, σε αρκετές χώρες τα πράγματα είναι ακόμα κρίσιμα. Επιπλέον, πολλές χώρες είναι έτοιμες ακόμα και για δεύτερο lockdown, όταν υποχωρήσει και η ζέστη. Οπότε, μέσα στις επόμενες εβδομάδες και αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες ίσως δούμε και άλλες εταιρείες να κάνουν την ίδια κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα