Έρχεται το τελευταίο DLC του Remnant: From the Ashes

Ενώ ανακοινώθηκαν και οι πωλήσεις του τίτλου.

Οι Gunfire Games και Perfect World Entertainment Inc. ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου και παράλληλα τελευταίου DLC για το Remnant: From the Ashes, με αυτή να έχει οριστεί προς τα μέσα του επόμενου μήνα. Ο λόγος για το Subject 2923, στο οποίο
οι παίκτες καλούνται να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους, συναντώντας αναπάντεχες συμμαχίες και ερχόμενοι αντιμέτωποι με νέες απειλές, καθώς θα διασχίζουν νέες περιοχές και διαστάσεις, θέτοντας παράλληλα τέλος στις μακροχρόνιες διαμάχες με τις δαιμόνιες δυνάμεις του επίφοβου Root, από τις οποίες μαστίζεται ολόκληρος ο πλανήτης μας και αναμένεται να καθοριστεί η μοίρα της ανθρωπότητας. Η νέα περιπέτεια του εν λόγω survival-action 3rd person shooter τίτλου θα φέρει ένα ολοκαίνουριο campaign, περιλαμβάνοντας δύο νέα περιοχές, μαζί με επίσης νέα quests, όπλα, bosses, set εξοπλισμού για τον χαρακτήρα, καθώς και πολλά ακόμη. Το Subject 2923 έχει προγραμματιστεί για να γίνει διαθέσιμο στις 20 Αυγούστου για PS4, Xbox One και PC. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer για το νέο DLC του παιχνιδιού. Παράλληλα η Gunfire Games δήλωσε την έκπληξή της για τις υψηλές πωλήσεις που κατάφερε να σημειώσει ο τελευταίος τίτλος της, Remnant: From the Ashes, μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα PC Gamer.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες του δημιουργού του, με τις πωλήσεις να έχουν ξεπεράσει το νούμερο των 1,6 εκατομμυρίων αντιτύπων μέχρι σήμερα.

"Ήμασταν πραγματικά έκπληκτοι. Ήμασταν ανεξάρτητοι εκείνη την εποχή, και ήταν το πρώτο μας παιχνίδι για εμάς έτσι", εξηγεί ο Design Director John Pearl. "Είναι πάντα δύσκολο να βάλεις τους ανθρώπους σε ένα νέο παιχνίδι ... οπότε ήμασταν πραγματικά έκπληκτοι από το πόσο καλά έγινε."

Το Subject 2923 θα είναι το τελικό DLC για το Remnant: From the Ashes, αν και το παιχνίδι θα συνεχίσει να υποστηρίζεται με patches για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων ή προβλημάτων με το balance του. Ο Pearl όταν ρωτήθηκε για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για το studio ανάπτυξης, απάντησε ότι "όλα είναι δυνατά", όπως μια συνέχεια ή ένα παρόμοιο παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι η Gunfire Games κατάφερε να φτιάξει ένα Souls-like τίτλο με όπλα που πραγματικά λειτουργεί σωστά, και υπάρχει η ελπίδα ότι εμπειρία που αποκτήθηκε από τον τίτλο να μεταφερθεί στον επόμενο Darksiders τίτλο. Με τον τέταρτο Καβαλάρη, τον Strife –θυμίζουμε ότι έχει πυροβόλα όπλα- να αναμένεται να είναι ένας playable χαρακτήρας και το Darksiders III να έχει φέρει την σειρά σε μια -πιο Souls-like πορεία, ένα πιθανό Darksiders 4 να είναι αρκετά παρόμοιο με το Remnant, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και αυτό είναι μόνο καλό.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα