Splinter Cell: Επιστρέφει η θρυλική stealth σειρά;

Η τελευταία φορά που είδαμε τίτλο της σειράς παιχνιδιών Splinter Cell ήταν το 2013, με το Blacklist να παίρνει τη φόρμουλα που γνωρίσαμε στο Splinter Cell: Conviction και να την εξελίσσει, σε συνδυασμό με στοιχεία από παλαιότερους τίτλους. Από τότε η σειρά χάθηκε, με την Ubisoft να μη μας δίνει σαφείς απαντήσεις για το μέλλον

της.

Όμως, ο ηθοποιός που προσφέρει τη φωνή του για την ενσάρκωση του Sam Fisher μας δίνει ελπίδες ότι η σειρά όντως θα επιστρέψει. Σε συνέντευξη του στην ιταλική ιστοσελίδα Multiplayer ο Luca Ward δήλωσε πως η Ubisoft ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το αν το επόμενο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2021, καθώς αρκετά παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα για το 2020 έχουν κολλήσει, ενώ άλλα έχουν προχωρήσει κανονικά με την κυκλοφορία τους.

Ο Ward διαβεβαιώνει πως είναι δεδομένο πως το Splinter Cell θα επιστρέψει, με τον ίδιο να δηλώνει πως νομίζει ότι το επόμενο θα είναι και το οριστικό επεισόδιο. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι στην E3 2017 ο CEO της Ubisoft είχε δηλώσει πως η εταιρεία περιποιείται όλα τα παιχνίδια Tom Clancy’s, κάτι που δεν είδαμε να γίνεται όντως πράξη. Αναμένουμε λοιπόν με την ελπίδα ζωντανή.

Keywords
Τυχαία Θέματα