Έρχεται στη Δύση το Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Εντός του 2018.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του Dragon Quest XI στην αγορά της Ιαπωνίας, η Square Enix ανακοίνωσε πως το καινούργιο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς Dragon Quest θα κυκλοφορήσει εντός του 2018 σε Ευρώπη και Αμερική. Στο Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, ο ήρωάς μας καλείται να λύσει

το μυστήριο της μοίρας του και θα συναντήσει χαρακτήρες που θα τον συνοδέψουν στο ταξίδι του και θα ταξιδέψουν μαζί του σε έναν κόσμο περιπέτειας και εξερεύνησης.

Το Art Direction του τίτλου, για ακόμη μια φορά, επιμελείται ο δημοφιλής δημιουργός Akira Toriyama, ενώ στον ηχητικό τομέα επιστρέφει ξανά ο δημοφιλής συνθέτης Koichi Sugiyama. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age προορίζεται να κυκλοφορήσει εντός του 2018 στη Δύση για PlayStation 4 και 3DS ενώ θα υπάρξει και έκδοση του τίτλου για το Nintendo Switch, που θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, χωρίς βέβαια να υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας και περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση αυτή.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο-μήνυμα από το δημιουργό της σειράς, Yuji Horii, στο οποίο μιλάει για το καινούργιο κεφάλαιο της σειράς.

ps43ds
Keywords
Τυχαία Θέματα