Έρχεται και στις κονσόλες το Song of Horror

Ένας survival horror τίτλος, με μια “πραγματική, δυναμική εμπειρία τρόμου”.

Εμπνευσμένο από την “κορυφή” των survival horror τίτλων, το Song of Horror πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα τον Οκτώβριο για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς, εγκαίρως για την γιορτή του Halloween. Ο τίτλος είχε αρχικά κυκλοφορήσει για PC σε επεισόδια πέρυσι,

ενώ η έκδοση του τίτλου στις κονσόλες θα συμπεριλαμβάνει και τα πέντε επεισόδια.

Ερευνώντας το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση του διάσημου συγγραφέα Sebastian P. Husher και της οικογένειάς του, το Song of Horror θα δει τους παίκτες να παίζουν ως έναν από τους δεκατρείς διαφορετικούς χαρακτήρες σε μια "Lovecraftian" περιπέτεια τρίτου προσώπου, που αποτίνει φόρο τιμής στα κλασικά survival horror παιχνίδια του είδους.

Κατά τη διάρκεια του Song of Horror οι παίκτες θα επικεντρώνονται στο τρέξιμο και στο κρύψιμο, παραμένοντας σιωπηλοί καθώς προσπαθούν να ξεφύγουν από την υπερφυσική απειλή της σκοτεινής οντότητας, γνωστή ως “The Presence”, σε μια "πραγματικά δυναμική εμπειρία τρόμου". Οι ενέργειες και οι αποφάσεις των παικτών θα διαμορφώνουν επίσης τον κόσμο του παιχνιδιού, ενώ ορισμένοι χαρακτήρες θα είναι πιο αποτελεσματικοί έναντι στην οντότητα “The Presence”.

Να σημειωθεί ότι ο θάνατος ενός χαρακτήρα είναι μόνιμος, οπότε αν ένας χαρακτήρας πεθάνει, τότε θα μπορούμε να αναλάβουμε έναν άλλο σε τοποθεσίες όπως ένα παλιό κατάστημα, ένα εγκαταλελειμμένο μοναστήρι, ένα εγκαταλελειμμένο ψυχιατρείο και πολλά άλλα.

Το Song of Horror πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα Xbox One και PlayStation 4 στις 29 Οκτωβρίου 2020. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο trailer για τον τίτλο.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα