In-game υλικό από το Haven της The Games Bakers

Ένας ιδιαίτερος space adventure τίτλος για την τρέχουσα και την επόμενη γενιά.

Έχοντας επιβεβαιώσει στο παρελθόν ότι το Haven, ένας ρομαντικός space adventure τίτλος, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για το PlayStation

5, η δημιουργός του, η The Game Bakers, ανακοίνωσε ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και στην έτερη κονσόλα της επόμενης γενιάς, το Xbox Series X, ως "day one" τίτλος που θα περιλαμβάνεται και στο Xbox Game Pass.

Το Haven αφηγείται την ιστορία των Yu και Kay, δύο ερωτευμένων χαρακτήρων που έχουν δραπετεύσει μαζί σε έναν ξεχασμένο πλανήτη. Με την εγκατάστασή τους σε αυτόν τον άγνωστο κόσμο θα πρέπει να επιβιώσουν, να εξερευνήσουν τις πεδιάδες του πλανήτη, να χτίσουν camps, να αποκαταστήσουν τον πλανήτη και να πολεμήσουν όταν αυτό είναι αναγκαίο.

Οι παίκτες θα μπορούν να ελέγχουν τους Yu και Kay ταυτόχρονα, συμμετέχοντας σε real-time tactical μάχες, καθαρίζοντας την επιφάνεια του πλανήτη από τη “σκουριά” και να ακούσουν τους ώριμους και χιουμοριστικούς διαλόγους μεταξύ του ζευγαριού. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στα 10 λεπτά του gameplay video του τίτλου που ακολουθεί. Να σημειωθεί ότι είναι από την έκδοση του τίτλου για το Xbox Series X.

Το Haven θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC αργότερα μέσα στη χρονιά.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series Xswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα