Στα τέλη Σεπτεμβρίου νέες πληροφορίες για το Resident Evil Village

Στο πλαίσιο του φετινού Tokyo Game Show.

Η Capcom ανακοίνωσε, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ότι θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Resident Evil Village αργότερα, προς το τέλος του μήνα.

Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε ότι ο επόμενος

τίτλος της σειράς Resident Evil θα είναι ένα από τα παιχνίδια που θα παρουσιάσει στο φετινό (online) Tokyo Show Game στο τέλος του μήνα, μαζί με το Street Fighter V: Champion Edition. Να θυμίσουμε ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε να μαθαίνουμε περισσότερα για το πολυαναμενόμενο νέο κεφάλαιο του horror franchise μέσα στον Αύγουστο, αλλά φαίνεται ότι όποιες ανακοινώσεις ή αποκαλύψεις είχε σχεδιάσει η Capcom, πήγαν πίσω, με την εταιρεία να αναφέρει στο tweet της: "Γνωρίζουμε ότι οι παίκτες ήταν ενθουσιασμένοι που θα μάθαιναν περισσότερα τον Αύγουστο, οπότε ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση".

Η παρουσίαση της Capcom για το Resident Evil 8: Village έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, οπότε το μόνο που μένει για τους φίλους της σειράς είναι να κάνουν υπομονή μέχρι τότε.

Το Resident Evil Village πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X, PlayStation 5 και PC το 2021.

Resident Evil Village will be part of Tokyo Game Show 2020 Online and Capcom's own TGS LIVE 2020!https://t.co/jXTSrLQqkI

We know that gamers were excited to learn more in August so we apologize for the delay. Stay tuned.#REVillage #ResidentEvil

Capcom Dev 1 (@dev1_official) September 1, 2020pcPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα