Έρχεται η κυκλοφορία του The Library of Babel

Η Neon Doctrine και η Tanuki Game Studio ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους stealth platformer τίτλου, του The Library of Babel.

Η εκδότρια εταιρεία Neon Doctrine, μέσα από μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του The Library of Babel.

Ο νέος αυτός τίτλος διαδραματίζεται σε ένα σκοτεινό, μελλοντικό κόσμο, ο οποίος ξεδιπλώνεται μέσα από τα στοιχεία platforming, τους stealth μηχανισμούς και το ιδιαίτερο εικαστικό του.

NEW GAME ALERT!

The Library of Babel from @tanuki_gs!

A gorgeous puzzle and stealth adventure partly inspired by the landmark science fiction story of the same name.

: https://t.co/O8zXur2xEj pic.twitter.com/ayrV3WlMw6

— Neon Doctrine (@NeonDoctrine) May 14, 2022Σενάριο και τοποθεσία

Η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Tanuki Game Studio, δίνει περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα για τον τίτλο. Πιο συγκεκριμένα, στην περιγραφή του τίτλου αναφέρει:

“Ο Ludovic έχει σταλεί στη Μεσοποταμία για να ερευνήσει μια υπόθεση δολοφονίας. Καθώς φτάνει στην Αποικία, ένα φυλάκιο εξόρυξης δεδομένων, κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εμποδίζοντας σοβαρά την πρόοδό του. Με τη βοήθεια της Lei, της επαφής του μέσα στην Αποικία, ο Ludovic είναι σε θέση να συνδυάσει σιγά σιγά τα στοιχεία της έρευνάς του και να ακολουθήσει τα ίχνη του δολοφόνου στις γειτονικές περιοχές, συναντώντας περίεργους χαρακτήρες στο ταξίδι του.

Θα πρέπει να γνωρίσετε τους κατοίκους της ζούγκλας και να εξερευνήσετε τα πιο επικίνδυνα σημεία της για να επιλύσετε το σκοτεινό μυστήριο που περιβάλλει το ξαφνικό κλείδωμα της Βιβλιοθήκης.

Μπείτε σε έναν τεράστιο φουτουριστικό κόσμο που κατοικείται από παράξενα πλάσματα και θανάσιμους εχθρούς, όπου θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα μυστικότητας και εξυπνάδας για να διεισδύσετε στις πιο καλά φυλασσόμενες περιοχές”.

Έμπνευση και εικαστικό

Η Tanuki Game Studio αναφέρει επίσης πως εμπνεύστηκε για τη δημιουργία του τίτλου ο οποίος βασίζεται στο ομώνυμο δίηγημα του Jorge Luis Borges. Έτσι, στη σελίδα τους αναφέρουν τα εξής:

“Πάντα μας τραβούσε η ιδέα να φτιάξουμε ένα καλό βιντεοπαιχνίδι 2D platformer. Κάτι που εμπίπτει στο είδος graphic adventure, με τα πάντα ζωγραφισμένα στο χέρι, με επίκεντρο τη σύγχρονη εποχή και τις τεχνολογίες. Σχεδόν το είχαμε, και αφού διαβάσαμε την ιστορία του Jorge Luis Borges «The Library of Babel» σκεφτήκαμε, γιατί όχι; Ας ενώσουμε αυτές τις τρεις ιδέες και ας δούμε τι θα συμβεί. Έτσι γεννήθηκε το έργο μας, με τον ίδιο τίτλο με το αινιγματικό παραμύθι του Borjes, εμπνευσμένο από τις ιδέες του για το άπειρο και την ανικανότητα να αποκτήσει απόλυτη κατανόηση, την απόγνωση που περιβάλλει την αναζήτηση για κάτι ανυπέρβλητο και απλά τη φρίκη πίσω από τον ορισμό του άπειρου ή της περιοδικότητας.“

Το The Library of Babel αναμένεται να κυκλοφορήσει για κονσόλες PlayStation, Xbox, Nintendo Switch και PC μέσω steam εντός του 2022.

The post Έρχεται η κυκλοφορία του The Library of Babel appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα