Διαγωνισμός από τη Microsoft και τη LEGO

Το Xbox και το LEGO Group συνεργάζονται για να γιορτάσουν την 4η Μαΐου, γνωστή και ως Star Wars Day. Στο πλαίσιο των εορτασμών, το LEGO Star Wars Xbox Sweepstakes

θα κληρώσει 12 κονσόλες για να γιορτάσει και να παρουσιάσει 12 εμβληματικούς χαρακτήρες από τις εννέα ταινίες του Skywalker Saga.

Εμπνευσμένες από το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, οι custom made κονσόλες Xbox Series S, άλλα και τα σχεδια των controllers, απεικονίζουν τους BB-8, Boba Fett, Chewbacca, Darth Maul, Darth Vader, Finn, Kylo Ren, Luke Skywalker, R2-D2, Rey, Stormtrooper και Yoda. Για την κάθε κονσόλα έχει χρησιμοποιηθεί μια χρωματική παλέτα εμπνευσμένη από τον καθένα από τους 12 χαρακτήρες, όπως έχουν αναδημιουργηθεί μέσα στον τίτλο.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην κλήρωση, θα πρέπει να συνδεθούν στον δημόσιο λογαριασμό τους στο Twitter και να ακολουθήσουν τον επίσημο λογαριασμό του @Xbox (https://twitter.com/xbox). Αφού κάνουν follow, θα πρέπει να κάνουν ένα retweet την προωθητική ανάρτηση (https://twitter.com/Xbox/status/1521878130977243137), συμπεριλαμβάνοντας τα hashtags #LEGOStarWarsXboxSweepstakes και #Maythe4th. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω Twitter DM.

Η περίοδος συμμετοχής στην κλήρωση έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 6 το πρωί.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

The post Διαγωνισμός από τη Microsoft και τη LEGO appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα