Περισσότερα remakes και remasters από τη Sega για το 2022-2023

Η SEGA έχει ξεκαθαρίσει ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει έναν «σημαντικό» αριθμό τίτλων κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, με μια σειρά από remakes και remasters κλασικών παιχνιδιών προφανώς να βρίσκονται στα σκαριά, με στόχο τηνκυκλοφορία τους πριν από το τέλος Μαρτίου 2023.

Κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής παρουσίασης που περιγράφει λεπτομερώς τα αποτελέσματά της για το οικονομικό έτος που έληξε το Μάρτιο του 2022, η μητρική εταιρεία της SEGA,

η SEGA Sammy, ανέφερε ισχυρές πωλήσεις στους τίτλους της για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με αυξημένα κέρδη σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και με μια ακόμη ισχυρότερη πρόβλεψη για το οικονομικό έτος 2023.

Μια “σημαντική αύξηση των τίτλων” για το τρέχον οικονομικό έτος, συμπεριλαμβανομένων remakes / remasters, spin-offs ή αλλαγής θέματος (change of theme), είναι μεταξύ των σχεδίων της SEGA, βασιζόμενη στην επιτυχία παιχνιδιών που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία, όπως τα Sonic Colors Ultimate και Super Monkey Ball Banana Mania.

Μαζί με το spin-off του Yakuza, Lost Judgment, η SEGA πούλησε περίπου 4 εκατομμύρια αντίτυπα τίτλων που θεωρούνται remake/ remaster, spin-off ή “αλλαγή θέματος”, με την εταιρεία να προβλέπει πωλήσεις περίπου 5 εκατομμυρίων μονάδων τίτλων αυτής της κατηγορίας κατά τη διάρκεια του Οικονομικού Έτους 2023, συμπεριλαμβανομένου του Sonic Origins, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου.

Με τα reboots των Crazy Taxi και Jet Set Radio να φέρονται ότι βρίσκονται στα σκαριά, φαίνεται ότι η SEGA διπλασιάζει τα κλασικά της IP, αν και κανένας από τους δύο παραπανω τίτλους δεν θα κυκλοφορήσει το 2022/23. Ωστόσο, θα αποτελέσουν μέρος της στρατηγικής “Super Game” της SEGA, η οποία περιλαμβάνει «την ανάπτυξη AAA τίτλων που θα καλύπτουν το ολοκληρωμένο φάσμα τεχνολογιών της SEGA», σύμφωνα με τον SEGA EVP Shuji Utsumi.

The post Περισσότερα remakes και remasters από τη Sega για το 2022-2023 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα