Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του A Plague Tale: Requiem

Η Focus Entertainment και η Asobo Studio, publisher και developer αντίστοιχα, έκαναν γνωστό ότι το A Plague Tale: Requiem έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο. Εκτός του παραπάνω, είχαμε τη δημοσίευση μιας νέας, εκτεταμένης έκδοσης του gameplay που είχαμε δει πριν από λίγες μέρες στα πλαίσια του Xbox & Bethesda showcase της Microsoft.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει για όλες τις πλατφόρμες.

Κατά τη διάρκεια των δέκα λεπτών του gameplay video, οι πρωταγωνιστές του A Plague Tale: Innocence, οι Amicia και Hugo, κινούνται μέσα σε ένα τεράστιο λατομείο με κόκκινη ώχρα, γεμάτο με στρατιώτες που θέλουν να τους συλλάβουν. Το δίδυμο έχει μερικά νέα κόλπα στο μανίκι του, ωστόσο δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό όταν πρόκειται να λερώσουν τα χέρια τους.

Λαμβάνοντας χώρα σε έναν “βίαιο και συναρπαστικό κόσμο” γεμάτο με εχθρούς και γεμάτους με ασθένειες αρουραίους, το A Plague Tale: Requiem θα προσφέρει άλλη μια “μάχη για επιβίωση” όταν κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 18 Οκτωβρίου 2022 , ενώ θα είναι διαθέσιμο Day One στο Xbox Game Pass.

The post Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του A Plague Tale: Requiem appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα