Το Gotham Knights θα προσφέρει τη μεγαλύτερη Gotham που έχουμε δει

Ο open world κόσμος του Gotham Knights θα προφέρει τη μεγαλύτερη έκδοση της Gotham που έχουμε δει μέχρι τώρα, σύμφωνα με τη δημιουργό του τίτλου, τη WB Games Montreal.

Μιλώντας σε συνέντευξη στο Game Informer, η executive producer Fleur Marty και ο game director Geoff Ellenor, ρωτήθηκαν εάν ο

ανοιχτός κόσμος είναι μεγαλύτερος από τις πόλεις που είχαν δημιουργηθεί για τους Arkham τίτλους, όπως υποδεικνύεται από την εμφάνιση χαρακτήρων που κινούνται με ταχύτητα σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με την χρήση Batcycles, στο early gameplay reveal trailer.

“Σίγουρα είναι η μεγαλύτερη έκδοση της Gotham που έχει παρουσιαστεί σε video games”, είπε η Fleur απαντώντας. “Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η πυκνότητα και η verticality του. Έχει πολλά στρώματα. Το Batcycle είναι ο long range τρόπος μεταφοράς.”

Επιπλέον μέσα από την συνέντευξη ήρθαν στο φως μερικές άλλες πληροφορίες, επιβεβαιώνοντας ότι οι παίκτες μπορούν να παίξουν με τον ίδιο χαρακτήρα στο co-op κομμάτι του τίτλου, δίνοντάς μας περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία τόσο του Nightwing όσο και του Red Hood στο σύμπαν του τίτλου. Οι δύο προγραμματιστές επιβεβαίωσαν επίσης ότι όσοι επιθυμούν θα μπορούν να παίξουν ολόκληρο το παιχνίδι, solo.

Το Gotham Knights θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 25 Οκτωβρίου 2022.

The post Το Gotham Knights θα προσφέρει τη μεγαλύτερη Gotham που έχουμε δει appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα