Επίσημο το Nintendo Switch OLED Model

Επιβεβαιώνοντας -εν μέρει- τις φημολογίες που είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα, η Nintendo αποκάλυψε επισήμως το νέο μοντέλο του Nintendo Switch, φέροντας ορισμένα ανανεωμένα χαρακτηριστικά συγκριτικά με την αρχική έκδοση της κονσόλας.

Ο λόγος για το Nintendo Switch OLED Model, το οποίο θα φέρει παρόμοιες διαστάσεις με εκείνες του αρχικού μοντέλου, ενσωματώνοντας

όμως μεγαλύτερη οθόνη 7″ τεχνολογίας τύπου Oled, με εντονότερα χρώματα και πιο ευκρινή αντίθεση.
Η ρυθμιζόμενη βάση για τη λειτουργία tabletop θα έρχεται με μεγαλύτερο εύρος κίνησης, ενώ θα ενσωματώνεται επίσης μία υποδοχή για ενσύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (θύρα LAN), εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος μεγέθους 64GB και ενισχυμένο σύστημα ήχου.

Όπως συμβαίνει και με το Nintendo Switch, το νέο OLED Model θα επιτρέπει στους χρήστες τόσο να συνδέουν την κονσόλα στην τηλεόρασή τους και να παίζουν με παρέα μέσω των αποσπώμενων χειριστηρίων Joy-Cons, όσο και να τη χρησιμοποιούν εν κινήσει. Κοινώς, τα TV, Tabletop & Handheld modes θα υποστηρίζονται πλήρως και στο νέο μοντέλο της κονσόλας.

Το Nintendo Switch OLED Model αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 του ερχόμενου Οκτώβρη – παράλληλα με την κυκλοφορία του Metroid Dead, στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των $349 και θα γίνει διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές χρωματικές επιλογές (white set & blue set).

Επισημαίνεται πως το νέο OLED Model θα είναι συμβατό με όλα τα χειριστήρια του Nintendo Switch, καθώς επίσης και με ολόκληρη τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του.

Ακολουθεί το σχετικό Announcement Trailer.

The post Επίσημο το Nintendo Switch OLED Model appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα