Νέο υλικό από το Dying Light 2

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε τη δημοσίευση ενός ολοκαίνουργιου gameplay trailer για το Dying Light 2: Stay Human, που μέσα στα πέντε λεπτά διάρκειάς του, μας μεταφέρει μέσα σε ένα ανατριχιαστικό νοσοκομείο και μας παρουσιάζει νέα ειδή μολυσμένων χαρακτήρων.

Εκτός από τα κλασικά είδη μολυσμένων που επιστρέφουν, όπως οι Hulking Demolisher και οι τρομακτικοί Volatile, μπορούμε να ρίξουμε επίσης μια ματιά σε έναν μολυσμένο είδος γνωστό ως Sleeping Beauties. Αυτά τα ζόμπι φαίνεται να

βρίσκονται σε αναμονή στις νέες Dark Zones του παιχνιδιού, στις περιοχές χωρίς υπεριώδες φως, και μπορούν να αποφευχθούν παραμένοντας σκυμμένοι, να κινούμαστε αργά και διατηρώντας την απόσταση μας από αυτά. Στο τέλος του  trailer βλέπουμε ότι ο χαρακτήρας του παίκτη έχει μολυνθεί, και να πρέπει να βγει γρήγορα από το σκοτεινό νοσοκομείο και να βγει στο φως του ήλιου αρκετά γρήγορα ώστε η μόλυνση να μην προχωρήσει.

Το νέο gameplay trailer παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου Dying 2 Know από την Techland, το οποίο παρουσίασε επίσης και άλλα νέα πλάσματα, συμπεριλαμβανομένου ενός πιο έξυπνου εχθρού γνωστού ως Revenant, και ενός γρήγορου και πολύ ευέλικτου εχθρού με τεράστια νύχια γνωστού ως Banshee. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τόσο το gameplay trailer όσο και το ολόκληρο Dying 2 Know: Episode 2.

Η Techland ανακοίνωσε επίσης ότι έχουν συνεργαστεί με την Dynamite Entertainment για τη δημιουργία ενός Dying Light comic book, με την ονομασία Banshee: I Am The Cure, με την ψηφιακή έκδοση του, να διατίθεται δωρεάν στο TechlandGG.com έως τις 15 Ιουλίου, πριν κυκλοφορήσει σε retail αργότερα μέσα στην χρονιά.

Το Dying Light 2: Stay Human αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 7 Δεκεμβρίου 2021.

The post Νέο υλικό από το Dying Light 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα