Μια ματιά στα επόμενα τρία projects της Bloober Team

Στον απόηχο της ανακοίνωσης σχετικά με τη συνεργασία της με την Konami, η Bloober Team επανέρχεται στη δημοσιότητα μέσω της αποκάλυψης τριών εν ενεργεία projects της. Οι τρεις τίτλοι με τους οποίους καταπιάνεται η εταιρεία, έγιναν εμμέσως γνωστοί μέσω της συνεργασίας της Bloober με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τελευταία, που χορήγησε στο studio 150 χιλιάδες

ευρώ για κάθε τίτλο ως δωρεά, ανάρτησε στο site “Creative Europe “ αναλυτικές λεπτομέρειες για κάθε project .

Το πρώτο project αφορά στη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς Layers Of Fear, με υπότιτλο ‘H2O’ (working title και όχι τελικός), το οποίο “υπόσχεται πλούσια συναισθήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού” σε συνδυασμό με μια “μοναδική συναρπαστική αφήγηση”. Σύμφωνα με το site της ΕΕ, το project ξεκίνησε στις αρχές του 2018, ενώ φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε το Μάρτιο του 2021, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του.

Το επόμενο project που ακούει στο όνομα ‘BLACK’, φαίνεται πως αποτελεί μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από αυτές που συνηθίζει να δημιουργεί η πολωνική ομάδα. Με προοπτική πρώτου προσώπου, το παιχνίδι είναι ένα μείγμα εξερεύνησης, επιβίωσης και μάχης, σε ένα ασυνήθιστο setting που μπλέκει τους μεσαιωνικούς χρόνους με εξωγήινους εχθρούς. Εκτός από στοιχεία meele μάχης, το stealth θα είναι και αυτό τμήμα του παιχνιδιού, ενώ έντονα θα επηρεάζεται η εξέλιξη της ιστορία από τις ηθικές επιλογές του παίκτη.

Τέλος, το τρίτο παιχνίδι του studio φέρει τον τίτλο ‘DUM SPIRO’ και ήταν αυτό που κατατέθηκε πρώτο για έγκριση, συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2015. Σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού το Dum Spiro πρόκειται για ένα horror παιχνίδι κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και για κεντρικό ήρωα έχει ένα νεαρό αγόρι που προσπαθεί να σώσει την μικρή του αδερφή.

Σκοπός και κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, σύμφωνα με την περιγραφή του, είναι η καταστροφή του λεγόμενου «πέμπτου τείχους» που διαχωρίζει τον παίκτη από την ιστορία που παρουσιάζεται (για να τον καταστήσει τον παραλήπτη αντί για έναν πλήρη συμμετέχοντα). Ακόμα, καθοριστικό στον τίτλο θα είναι και ένα εκτεταμένο σύστημα διαπροσωπικών σχέσεων – βασισμένο σε μικρότερες και συχνότερες αποφάσεις που δεν αλλάζουν τα κύρια γεγονότα, αλλά επηρεάζουν την κατάσταση (συναισθηματική, ψυχική, σωματική) των ανθρώπων που είναι κοντά στον ήρωα.

The post Μια ματιά στα επόμενα τρία projects της Bloober Team appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα