Επίσημο το Nintendo Switch Lite

Στροφή αποκλειστικά στο φορητό gaming.

Πριν από λίγα λεπτά η Nintendo επιβεβαίωσε και επίσημα την ύπαρξη της νεώτερης προσθήκης στην οικογένεια κονσολών του Nintendo Switch, το Nintendo Switch Lite, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, αλλά και να διαφοροποιηθεί σημαντικά από τον προκάτοχό του.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες για μια πιο μικρή σε μέγεθος έκδοση του Switch,

το Nintendo Switch Lite πρόκειται να κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: θα είναι σημαντικά μικρότερο και πιο συμπαγές σε σχέση με την τρέχουσα έκδοση της κονσόλας, θα περιλαμβάνει ελαφρώς καλύτερη μπαταρία και θα προσφέρει -σχεδόν- την ίδια εμπειρία με το Nintendo Switch, καθώς η νέα έκδοση θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φορητό gaming, δεν θα περιλαμβάνει dock station ή κάποιο HDMI καλώδιο, και δεν θα συνδέεται με την τηλεόραση.

Η νέα κονσόλα έρχεται με ενσωματωμένο σύστημα χειρισμού, το οποίο όμως δεν θα υποστηρίζει τα HD rumble, IR Motion Camera και τους αισθητήρες κίνησης των Joy-Con. Ως εκ τούτου, κάποια από τα παιχνίδια αναμένεται να μην προσφέρουν την ίδια εμπειρία στον παίκτη, ενώ το Nintendo Switch Lite δεν θα είναι συμβατό με παιχνίδια που δεν θα υποστηρίζουν παιχνίδι σε handheld mode. Σε αυτήν την περίπτωση, οι παίκτες θα μπορούν να συνδέσουν ασύρματα πρόσθετους τρόπους χειρισμού, όπως ασύρματα χειριστήρια Joy-con, αλλά και το Pro Controller, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλους τους τίτλους του καταλόγου του Nintendo Switch.

To Nintendo Switch Lite αναμένεται να διατεθεί στις 20 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους σε τρία διαφορετικά χρώματα: κίτρινο, γκρι και τυρκουάζ, ενώ μια ειδική έκδοση της κονσόλας με χρωματιστά κουμπιά και εικονογραφήσεις των θρυλικών Pokemon, που θα κοσμούν τις εκδόσεις Sword & Shield, θα διατεθεί αργότερα, στις 8 Νοεμβρίου. Στην αγορά της Αμερικής αναμένεται να διατεθεί στην τιμή των 199,99 δολλαρίων, ενώ η προτεινόμενη λιανική τιμή για τις ευρωπαϊκές αγορές θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα.

switch Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα