Σε τηλεοπτική σειρά μεταφέρεται το Cuphead

Σε παραγωγή Netflix.

To Cuphead ήταν ένα "passion project" των αδελφών Moldenhauer, που τελικά κέρδισε αναγνώριση, κυκλοφόρησε ως αποκλειστικό παιχνίδι του Xbox One για ένα διάστημα, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και εν συνεχεία μεταφέρθηκε και σε άλλες πλατφόρμες. Τώρα, το Studio MDHR ανακοίνωσε ότι ήρθε η ώρα για τις δύο "κούπες" να δοκιμάσουν την τύχη τους στο πεδίο των τηλεοπτικών σειρών.

Σύμφωνα

με το tweet του στούντιο, το The Cuphead Show!, όπως θα ονομάζεται, θα αποδώσει τα Inkwell Isles όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί, μέσα από μια πρωτότυπη σειρά εμπνευσμένη από το animation της δεκαετίας του 1930 (όπως συνέβη και με το παιχνίδι, βέβαια). Το The Cuphead Show βρίσκεται ήδη σε παραγωγή από τη Netflix Animation. Το Netflix ανακοίνωσε ότι η σειρά θα διατηρήσει το ύφος και το χιούμορ που έκανε το παιχνίδι να ξεχωρίσει, ενώ οι δημιουργοί ανάφεραν ότι η γραφή θα είναι τέτοια που θα αναφέρεται σε θεατές κάθε ηλικίας, με κάθε ομάδα να απολαμβάνει διαφορετικά στοιχεία της σειράς.

Coming to you in full color and cine-sound, it's...The Cuphead Show! Witness the wondrous Inkwell Isles as you've never seen them before in an original series inspired by classic animation styles of the 1930s. Now in production by the talented team at @Netflix Animation! pic.twitter.com/4xA59eVLra

Studio MDHR (@StudioMDHR) July 9, 2019cinetv
Keywords
Τυχαία Θέματα