Στις 19 Ιουλίου το Versus Technical Test του Gears 5

Μια πρώτη γεύση από το multiplayer του νέου Gears.

Η Coalition επιβεβαίωσε ότι στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας (15 me 21/7) έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει το πρώτο Versus Technical Test για το Gears 5, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να ρίξουν μια πρώτη ματιά στο multiplayer κομμάτι του τίτλου. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών του Σαββατοκύριακου, θα δίνεται πρόσβαση στο νέο competitive mode του τίτλου, το Escalation, και στο “νέο και πιο προσιτό” Arcade Mode.

Το αγαπημένο King

of the Hill mode θα κάνει και αυτό την εμφάνισή του, ενώ όποιος θέλει να εξασκήσει τις δεξιότητές του, θα είναι σε θέση να το πράξει στο νέο Bootcamp training mode. Επίσης, το Gears 5 Tech Test θα περιλαμβάνει ένα σύντομο "Tour of Duty", βάζοντας στους παίκτες μια σειρά από προκλήσεις, που όταν ολοκληρωθούν θα ξεκλειδώσουν ένα αποκλειστικό Tech Test Banner.

Η πρόσβαση στο Gears 5 Tech Test θα είναι διαθέσιμη μέσω του Xbox Game Pass ή με προ-παραγγελία του Gears 5, με τη δυνατότητα για προεγκατάσταση να ξεκινά στις 17 Ιουλίου. Το Gears 5 Versus Technical Test θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 21 Ιουλίου και θα επαναληφθεί ξανά από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 29 Ιουλίου σε Xbox One και Windows 10 PC. Προφανώς, θα απαιτείται συνδρομή Xbox Live Gold.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα