Επίσημο: Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας των Xbox Series X/ S

Με τις προ-παραγγελίες να ανοίγουν σε μερικές ημέρες.

Λίγο μετά από την επίσημη αποκάλυψη της τιμής και των τεχνικών χαρακτηριστικών του Xbox Series S, η Microsoft, επιβεβαιώντας τη νεότερη φημολογία, αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων κονσολών της για την επόμενη γενιά, καθώς και την τιμή διάθεσης του Xbox

Series X.

Επίσημα, πλέον, και τα δύο μοντέλα Xbox Series (X/ S) της εταιρείας κυκλοφορούν στις 10 του ερχόμενου Νοέμβρη, με την τιμή διάθεσης του Xbox Series S να τοποθετείται στα $299 και αντίστοιχα του Xbox Series X στα $499. Οι προ-παραγγελίες και για τις δύο κονσόλες ξεκινούν στις 22 του τρέχοντα μήνα.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο νεες κονσόλες της Microsoft θα συμμετέχουν στο Xbox All Access. Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα προώθησης, μέσω του οποίου η αμερικανική εταιρεία θα προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να αποκτήσει μια συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate και μια από τις υποστηριζόμενες κονσόλες της επιλογής του για έως και 24 μήνες, στην μηνιαία τιμή των $22.99/ $24.99/ $34.99 για το Xbox One S/ Xbox Series S/ Xbox Series X.

Με το Xbox Game Pass Ultimate, η Microsoft υπόσχεται πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με περισσότερους από 100 τίτλους υψηλής ποιότητας, καθώς και αναμετρήσεις των παικτών σε online αρένες, με την υποστήριξη και για online multiplayer. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως οι συνδρομητές της εν λόγω υπηρεσίας της εταιρείας θα αποκτήσουν επιπλέον πρόσβαση και στη βιβλιοθήκη του EA Play - συνδρομητική υπηρεσία της EA που περιλαμβάνει τους πιο αγαπημένους τίτλους της εταιρείας- από τη φετινή εορταστική περίοδο.

Σύντομα, αναμένουμε και τις αντίστοιχες αποκαλύψεις της Sony για το PlayStation 5, αφού η βιομηχανία φαίνεται επιτέλους να έχει βρει το ρυθμό της.

Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα