Χωρίς αυξήσεις στην τιμή του Cyberpunk 2077 για την επόμενη γενιά

Και επίσημη τοποθέτηση για τις νέες φήμες περί microtransactions.

Ο Michael Nowakowski, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και SVP Business Development στην CD Projekt Red, προέβη σε ορισμένες ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με τον πολυαναμενόμενο τίτλο της εταιρείας, το Cyberpunk 2077.

Όπως αποκάλυψε, η τιμή του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού δεν πρόκειται να αυξηθεί, τόσο στις εκδόσεις του για τα συστήματα τρέχουσας γενιάς, όσο και για τα επερχόμενα της επόμενης γενιάς, παραμένοντας

στο τυπικό των 69.99€. Επιπροσθέτως, η πολωνική ομάδα επιβεβαίωσε πως δεν θα περιλαμβάνονται microtransactions στον επερχόμενο τίτλο, έπειτα από την εμφάνιση νέας φημολογίας που υποστήριζε το αντίθετο, με τη CD Projekt Red να ζητάει από το κοινό να μην πιστεύει όλα όσα κυκλοφορόυν εκεί έξω, αναφέροντας σχετικά με το παιχνίδι, ότι πρόκειται για μία πλήρως single player εμπειρία, για την οποία η κοινότητα θα κληθεί να προχωρήσει σε μία και μοναδική αγορά.

Nothing changed. Cyberpunk 2077 is a single player game with zero microtransactions. One single purchase. No tricks. Don't believe the clickbait. https://t.co/qX0iZwsAf2

— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) September 7, 2020

Η συγκεκριμένη δήλωση της πολωνικής εταιρείας έρχεται σε αντίθεση με αντίστοιχες στρατηγικές άλλων εταιρειών, που αυξάνουν τις τιμές των εκδόσεων των παιχνιδιών τους για την επόμενη γενιά, μέσω των οποίων προσφέρουν και συμβατότητα μεταξύ των συστημάτων τρέχουσας και επόμενης γενιάς, όπως ήδη έχει επιβεβαιωθεί για τα Call of Duty: Black Ops Cold War, NBA 2K21 και Control, με την Ubisoft επίσης να έχει προβεί σε σχετική ανακοίνωση, αλλά όσον αφορά στα επερχόμενα παιχνίδια της με κυκλοφορία εντός της τρέχουσας χρονιάς.

Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε και ότι η ημερομηνία διάθεσης του παιχνιδιού δεν πρόκειται να επιδεχτεί άλλης αναβολής, πράγμα που σημαίνει ότι η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 "κλειδώνει" στις 19 Νοεμβρίου σε PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ η έκδοσή του για τα επερχόμενα PlayStation 5 και Xbox Series X θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν για όσους έχουν στην κατοχή τους τον τίτλο στα συστήματα της τρέχουσας γενιάς.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα