Επίσημη τοποθέτηση από την Rockstar για τη διαρροή υλικού του GTA 6

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, η Rockstar Games επιβεβαίωσε την μεγάλη διαρροή υλικού του GTA 6 , που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Στην  τοποθέτησή της η εταιρία κάνει λόγο για εισβολή στο δίκτυο της, κατά την οποία πρώιμο υλικό από τον υπό ανάπτυξη τίτλο κλάπηκε και αργότερα δημοσιεύτηκε σε διάφορες πλατφόρμες.

A Message from Rockstar Games

pic.twitter.com/T4Wztu8RW8

Rockstar Games (@RockstarGames) September 19, 2022

Μερικά από τα σημαντικότερα κομμάτια από τη μαζική διαρροή του υλικού που δημοσιεύτηκε στο YouTube περιλαμβάνουν ένα video με μια γυναίκα που φεύγει από ένα εστιατόριο έχοντας ληστέψει τους ταμίες, πλάνα από τον ίδιο χαρακτήρα σε ένα χώρο γεμάτο με NPC χαρακτήρες, καθώς ένα απόσπασμα από τον σταθμό του μετρό της Vice City.

Ένα άλλο κλιπ που δημοσιεύτηκε στο Twitter προσφέρει μια ακόμη ματιά στον τίτλο, αυτή τη φορά στους shooting μηχανισμούς του GTA 6 κατά την οδήγηση, ενώ ένα άλλο κλιπ δείχνει ένα σύστημα συνομιλιών και μια άλλη ληστεία.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της Rockstar για το leak του GTA αναφέρει: «Πρόσφατα υποστήκαμε μια εισβολή στο δίκτυό μας, από εξωτερική πηγή, κατά την οποία έγινε παρανόμως «κατέβασμα» πρώιμου υλικού του επόμενου τίτλου GTA που αναπτύσσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν αναμένουμε κάποιο πρόβλημα στο κομμάτι του live service υλικού των τίτλων μας, ή τη σημαντική καθυστέρηση στους υπό ανάπτυξη τίτλους μας».

Είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι από τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών για το υπό ανάπτυξη project μας. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό την ανάπτυξη του επόμενου κεφαλαίου του GTA, όπως έχει προγραμματιστεί, με την ίδια συνέπεια με πριν και με στόχο να παραδώσουμε σε εσάς τους παίκτες, ένα αποτέλεσμα το οποίο θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Θα δώσουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες σχετικά και όταν έρθει η σωστή ώρα θα  παρουσιάσουμε τον υπό ανάπτυξη τίτλο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη πάνω στο συμβάν».    

The post Επίσημη τοποθέτηση από την Rockstar για τη διαρροή υλικού του GTA 6 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα